Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Benim Adım Melek’te Cumali gerçeği öğreniyor

Benim Adım Melek’te Cumali gerçeği öğreniyor
17.02.2021
A+
A-

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” elli üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

17 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Cumali, Halil’i düşündüren gerçeği öğrenir…

Cumali, oğlu Halil ‘i kara kara düşündüren gerçeği sonunda öğrenir. Cumali’nin öğrendikleri Halil gibi onu da çıkmaza sokar. Seyitali, Cumali’nin peşini bırakmaz. Halil ve Alpay arasındaki gerginliği ve Cumali’nin bu dertli hallerini anlamaya çalışır. Cumali, kendisini ve Şirhanları kurtarabilecek bir çözüm bulabilecek mi? Bir yandan Melek, bir yandan Seyitali, Halil’den açıklama beklemektedir. Halil sessizliğini bozacak mı?

Mithat, Seyran’ın onun hakkındaki fikirlerini öğrenmenin peşindedir. İkra ve Kerem abisini bulmak için Halfeti yollarındadır. Mehmet’in evinde bir ipucu ararlar. İkra’yı abisine kavuşturabilecek bir iz bulabilecekler mi?

Zümrüt konağın hanımının kim olduğunu herkese hatırlatmaya kararlıdır. Defne ve Vildan ile girdiği güç savaşını kazanabilecek midir?

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI