Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YAZMACI, “ŞANLIURFALI KADINLARIMIZIN BAŞARILARINI, TÜRKİYE’YE TANITACAĞIZ”

YAZMACI, “ŞANLIURFALI KADINLARIMIZIN BAŞARILARINI, TÜRKİYE’YE TANITACAĞIZ”

YAZMACI, “ŞANLIURFALI KADINLARIMIZIN BAŞARILARINI, TÜRKİYE’YE TANITACAĞIZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı’ya dur durak bilmiyor. Seçim çalışmalarına Viranşehir Zahireciler Borsasını ziyaret eden Yazmacı, Borsa esnafını gezerek istişarelerde bulundu. Sonrasında Borsa esnafları ile bir toplantı gerçekleştiren Yazmacı, sektörel ve ekonomik anlamda AK Parti’nin vizyonunu anlatarak, destek istedi.

 

 

 

 

 

 

 

Daha sonra kırsal mahalle gezilerine devam eden Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehirlilerden büyük destek görmeye devam ediyor. Özellikle kadınların ve çocukların büyük ilgi gösterdiği Yazmacı, kadınlar konusunda pozitif ayrımcılık yapacağını yineledi. Şanlıurfa’nın kadınlarının her alanda hayatın içinde olması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekleyen Yazmacı, “Şanlıurfalı kadınların başarılarını Türkiye’ye tanıtacağız” dedi.

Gittiği köylerde çocukların sevgilisi olan Yazmacı’yı çiçeklerle karşıladılar. Çocuklar doğadan topladıkları çiçeklerle sevgilerini gösterdiler. Bu ilgi karşısında duygulanan Yazmacı,” Onlar bizim geleceğimiz, onlar için yapacağımız, yapmak istediğimiz tüm güzellikler geleceğimizin temeline atılmış oluyor. Yarının Şanlıurfa’sını onlara borçlanacağız. Bugünden çok daha güzel bir Şanlıurfa’yı onlara hediye edebilirsek onlardan da bayrağımızı çok daha ilerilere taşıyacaklar” dedi.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

akpartisecim2023@gmail.com

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :86
TARİH : 29.04.2023
HABER BAŞLIĞI :YAZMACI, “ŞANLIURFALI KADINLARIMIZIN BAŞARILARINI, TÜRKİYE’YE TANITACAĞIZ”

 

REKLAM ALANI