Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şht. Tuncer İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti

Şht. Tuncer İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti
19.11.2022
A+
A-

 

 

 

 

Şht. Tuncer İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti

 

 

 

“Ailelerin ve eğitimcilerin desteğiyle devletimizin geleceği için iyi karakterli gençler yetiştiriyor olmak mutluluk verici”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Şht. Tuncer İlkokulu müdür, öğretmen ve öğrencileri Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı bahçesinde gerçekleşen ziyarette, okul öğrencilerinden Rüzgâr Bıçakçıoğlu ve Gözen Koçak, Çocuk Hakları Evrensel Bildirgesi’ni okuduktan sonra Cumhurbaşkanı Tatar’a sundu.
Okul müdürü Hüseyin Tehdit’in konuşmasının ardından bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Tatar, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek ilkokul öğretmenini yâd edip kendi çocukluk günlerini anımsattı.

Cumhurbaşkanı Tatar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Her zaman öğretmenlerinizin kıymetini bilin. Öğretmenleriniz, sizi geleceğe hazırlayan fedakâr insanlardır. Ülkemizin, okulumuzun değerini bilelim. BM insan hakları belgelerinde çocuk haklarına dair sözleşmede ifade edilen bütün beklentileri, KKTC Devleti büyük ölçüde yerine getirmeye çalışıyor. Önemli olan mutlu olabilmektir.

KKTC okullarında çok değerli eğitimcilerle mutlu oluyoruz, iyi bir eğitim alabiliyoruz, ailelerimizin de desteğiyle geleceğe iyi karakterli gençler yetiştirebiliyoruz. Devletimizin bütün bu imkânları sunabilmesi ve devlet otoritesinin en iyi şekilde hizmet vermesi önemlidir. Hepinize başarılar dilerim.”

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/sht-tuncer-ilkokulu-mudur-ogretmen-ve-ogrencileri-cumhurbaskani-ersin-tatari-10443

 

 

 

 

REKLAM ALANI