Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Senenin Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu

Senenin Yıldızları Ödülleri sahiplerini buldu
27.03.2021
A+
A-

Senenin Yıldızları’nın özel konuğu Cem Yılmaz oldu

Yıldız Holding çalışanlarının 2020 yılında hayata geçirdiği, kuruma farklı alanlarda katma değer sağlayan, yaratıcı ve inovatif projelerinin yarıştığı “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” 13’üncü kez gerçekleştirildi. Törene Yıldız Holding üst yönetimi ve tüm dünyadan Yıldız Holding çalışanları büyük ilgi gösterdi. Sınırlı sayıda konukla ve pandemi önlemlerine titizlikle uyularak 26 Mart Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşen töreni, Yıldız Holding çalışanları da canlı yayın bağlantısıyla takip etti.

Dokuz kategori, 32 finalist, 1,5 milyar TL katma değer 

Yıldız Holding ve şirketlerindeki çalışanların her yıl büyük bir heyecanla beklediği Senenin Yıldızları’na, dokuz ayrı kategoride yarışmak üzere tüm dünyadaki Yıldız Holding lokasyonlarından 201 farklı proje başvurdu. Holding’e toplam 1,5 milyar TL katma değer kazandıran bu projeler 57 kişilik uzman jüri tarafından finalist olarak belirlendi. Daha sonra Yıldız Holding çalışanlarının oylaması ve ana jürinin elemesinden geçen finalistlerden dokuzu ödüle hak kazandı.

Ali Ülker: “Holdingimizin dünyada parlayan bir yıldız olmasını hedefliyoruz”

Ödül töreninde konuşma yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Senenin Yıldızları’nın 13 yıllık bir gelenek, Holding’in ödüllendirme ve takdir kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirtti. Ali Ülker sözlerine şöyle devam etti: “2020 yılında başladığımız dönüşüm sürecini devam ettiriyoruz. Yıldız Holding’in kurumsal yapısını daha da güçlendiriyor, Holdingimizin sadece Türkiye’de değil, dünyada parlayan bir yıldız olmasını hedefliyoruz. Bu süreçte en büyük destekçilerimiz elbette çalışanlarımız. Bu nedenle, bu yıl Senenin Yıldızları Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü’nü ‘İnsana Yatırım’ projeleri arasından seçtik.”

Ali Ülker etkinlikte kısa süre önce tamamlanan Yıldız Holding Kurum Kültürü ve Değerler Araştırması’nın lansmanını da yaptı. Etkinlikte açıklanan Yıldız Holding Değerleri şöyle:

  • Müşterilerimize ve tüketicilerimize hizmet etmek için varız
  • Toplumun takdirini kazanmış, yüksek performanslı, lider bir kuruluşuz
  • Kapsayıcılık ve kültürel farklılıklar bizim için zenginliktir
  • Etik ve şeffaflık temel ilkelerimizdir

Senenin Yıldızları’nın özel konuğu Cem Yılmaz oldu

Türkiye’deki ve dünyanın farklı noktalarındaki binlerce Yıldız Holding çalışanının izlediği Senenin Yıldızları Ödül Töreni’nde ünlü sanatçı Cem Yılmaz da sahne aldı. Yılmaz’ın Yıldız Holding değerlerini konu alan keyifli sohbeti salonda ve ekran başında büyük ilgiyle izlendi.

Kutu Bilgisi 1:

Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü, Harlesden fabrikasındaki girişimin oldu! 

Yıldız Holding şirketlerinden pladis’in Harlesden’daki fabrikası, 2020’de kurduğu Kadın Çalışanlar Ağı ile “Senenin Yıldızları Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü”nü kazandı. Mühendis olarak 20 yıl önce girdiği Harlesden fabrikasında bugün genel müdür olarak görev yapan Nina Sparks’ın girişimiyle kurulan Kadın Çalışanlar Ağı, fabrikaya daha çok sayıda kadın mühendis, ekip lideri ve yönetici kazandırmayı amaçlıyor. Fabrikadaki kadın çalışanlara daha fazla profesyonel gelişim imkânı sunulmasını hedefleyen Sparks, Kadın Çalışanlar Ağı sayesinde son 18 ay içinde 35 kadın çalışana liderlik eğitimi verilmesini sağladı. Bu eğitimlerle niteliklerini daha da geliştiren kadın çalışanlar fabrikada daha üst pozisyonlar için başvuru yaptı. Artık Harlesden’da gece ve gündüz vardiyalarında kadın ekip liderleri, yardımcı mühendisler bulunuyor. Ayrıca fabrikanın eğitim koordinatörü, tedarik zinciri müdürü, kıdemli ekip yöneticisi de Kadın Çalışanlar Ağı’ndan seçildi. Böylece fabrikada karar alma seviyesindeki kadın yönetici sayısı arttı, katılımcılık seviyesi yükseltildi.

Kutu Bilgisi 2:

Senenin Yıldızları 2020 Kazananları 

  • GOYA: GODIVA Çin – “Ay Festivali 2020”
  • 0 HATA: pladis Türkiye– “Fındığın Geleceğini Yeniden Tasarlamak”
  • Amaç Birliği: pladis Türkiye– “Jacob’s Mini Çedar Çubukları”
  • Lider: Kerevitaş – “SuperFresh Pizza’da Liderlik”
  • Büyümeye Katkı: E-Star Global – “Yıldız Holding’in e-Ticarette Dijital Dönüşümü”
  • İnovasyon: Polinas – “COVID-19’a Karşı Gümüş Silver (Ag+) İyon Koruyucu Film”
  • Maliyet Avantajı: pladis Türkiye – “Tedarik COVID-19’dan Güçlüdür”
  • Dijital Liderlik: Bizim Toptan – “Yapay Zeka (AI) İçgörü Projesi”
  • Yönetim Kurulu Başkanı Özel Ödülü – “İnsana Yatırım”: pladis Birleşik Krallık ve İrlanda – “Harlesden Kadın Çalışanlar Ağı”

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI