Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞANLIURFA’DA İLK EĞİTİM HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN

ŞANLIURFA’DA İLK EĞİTİM HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN
22.06.2022
A+
A-

ŞANLIURFA’DA İLK EĞİTİM HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program ile Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi tarafından Şanlıurfa’da ilk kez eğitim verildi. Belediye personellerine stres ve kriz yönetimi noktasında yapılması gerekenler aktarıldı.
Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi Şanlıurfa’da ilk kez eğitim verdi.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen program ile Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi eğitmenleri, belediye personellerine yönelik seminer düzenlendi. Stres ve kriz yönetimi konusunda düzenlenen eğitim ile uzman isimler tarafından personellere bilgi verildi.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Belediye personellerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, Eğitmen Ecem Erenoğlu vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi noktasından stres ve kriz yönetiminde yapılması gerekenleri aktardı. Yaklaşık 2 saat süren eğitimin ardından eğitmenler, personellerden gelen soruları yanıtladı. Eğitimin sonunda yaptığı açıklama İle Şanlıurfa’da ilk kez Haliliye Belediyesi ile eğitim düzenlediklerini ifade eden Ecem Erenoğlu, Haliliye Belediyesi personellerine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti. Erenoğlu, “Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi kapsamında Haliliye Belediyesi personellerine kriz, stres yönetimi konusunda eğitim verdik. Çünkü onların kendi streslerini kontrol altına almaları, yönetebilmeleri halka daha iyi hizmet vermeleri açısından çok önemli. Türkiye Belediyeler Birliği olarak ilk defa Şanlıurfa’da eğitim verildi. Katılımımız da çok güzeldi, herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

REKLAM ALANI