Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sadece seçimde değil her zaman sahadayız

Sadece seçimde değil her zaman sahadayız
27.09.2021
A+
A-

Sadece seçimde değil her zaman sahadayız

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz.Zemzem Gülender Açanal, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç ,Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile beraber Karaköprü kırsal mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekilimiz Açnal ve Belediye başkanımız Baydilli ile beraber ziyaretler yaptık

Başkan Ağan ; Milletvekilimiz Sn. Zemzem Gülender Açanal ve beraberindeki heyet ile beraber Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli ve meclis üyelerimiz ile bir araya gelip, Kırsal hamurkesen mahallemizde halı dokuma merkezimizin açılışı gerçekleştirdik. Kanaat Önderleri, Muhtar ve vatandaşlarımız ziyaret edip, talep ve isteklerini dinleyip, esnafımızı ziyaret edip hayırlı bereketli kazançlı bir gün diledik. Sadece seçimde değil her zaman sahadayız,19 yıldır milletimiz ile beraberiz, beraber olmaya hasret gidermeye talep ve isteklerini dinlemeye devam edeceğiz.

Hedefimiz 2023
Milletvekili Açanal ; Karaköprü ilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz, belediye başkanımız Metin Baydilli ,İlçe başkanımız Sait Ağan ,Kadın Kolları Başkanımız Seher Kılıç ile bir araya geldik, Kırsal hamurkesen mahallemizde Karaköprü belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan halı dokuma merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Kanaat önderleri muhtar ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik ,2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, Her zaman özverili çalışmalarından ,kadın iş gücüne destek olduğu için Belediye başkanımız Metin Baydilli ve teşkilat çalışmalarında ötürü İlçe başkanımız Sait Ağan’a teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerini kulandı.

Kırsal Mahallelerimizi Kalkındarmaya Devam Edeceğiz.

Belediye Başkanı Baydilli ; Bügün AK Parti Milletvekilimiz Sn.Zemzem Gülender Açanal Ve İlçe Başkanımız Sait Ağan bizleri ziyaret etti.
Milletvekilimiz, İlçe başkanımız, kadın kolları başkanımız ve meclis üyelerimiz ile beraber kırsal hamurkesen mahallemizde halı dokuma merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Bu projeyle birlikte kırsalda yaşayan kadınlar halı dokuyarak üretim gerçekleştirecek ve kazanç elde edecek. Burada hem kadın elinden el emeği göz nuru halılar üretilip satılacak hem de kadınlar maharetli elleriyle gerçekleştirdikleri emeğin karşılığını alarak aile bütçesine katkı sunacak. Biz sadece rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında da çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza nasıl da fazla faydalı oluruz düşüncesiyle çalışıyoruz.

HABER :ABDULLAH YİĞİT-İSMAİL DOĞAN

REKLAM ALANI