Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖZBEK POPÇU ŞAHSENEM RADYO PROGRAMINA BAŞLIYOR

ÖZBEK POPÇU ŞAHSENEM RADYO PROGRAMINA BAŞLIYOR
31.10.2021
A+
A-

ÖZBEK POPÇU ŞAHSENEM RADYO PROGRAMINA BAŞLIYOR
Orta Asya müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Şahsenem, ona şöhret basamaklarını hızla tırmandıran “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eserini yeni düzenlemesiyle yeniden seslendirdi.

Açıklama yok.

Klasikler arasında kabul edilen “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eserini yeniden yorumlarken boş durmayan Özbek popçu Şahsenem, içeriğini hazırladığı tv programını önce radyo mikrofonlarından sevenleriyle buluşturuyor. 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren her pazartesi saat 17 – 00 ‘de Ulusal radyoda usta radyocu Uğur Atis ve Şahsenem birlikteliği ile yayınlanacak olan ve dinleyenleri Orta Asya Türk cumhuriyetleri ne Türk dünyasına götürecek olan, “Uğur Atis ve Şahsenem le ayaküstü bir şeyler” isimli program radyolarda bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

Açıklama yok.

Ulusal radyo mikrofonlarından yayınlanacak olan “Uğur Atis ve Şahsenem’le ayaküstü bir şeyler” isimli programın müzik araştırmacısı ve müzik direktörlüğünü usta müzik adamı Uluğbey Hekimoğlu üstlendi. Sevilen yorumcu Şahsenem “Orta Asya kültürünün bir temsilcisi olarak müziğimle, yazdığım yemek kitabıyla, ekranlardaki sohbetlerimle sevenlerimle özümüzün örf, adetlerini paylaştım. Radyo dinleyicisiyle özel bir programla buluşuyorum ve misyonumu yakında tv ekranlarına da taşıyacağım” dedi.

SELÇUK AKA-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI