Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Orhan Işık `ın ilk kitabı olan “Kaderinipi Gümüş Mühür” Okuyucularla Buluştu

Orhan Işık `ın ilk kitabı olan “Kaderinipi Gümüş Mühür”   Okuyucularla Buluştu

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER
Genç Yazar Orhan Işık, ilk kitabı olan “Kaderinipi Gümüş Mühür” Okuyucularla Buluştu. Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e ilk kitabı olan “Kaderinipi Gümüş Mühür ve Geçmişi hakkında Açıklamalarda bulundu.

Genç Yazar Orhan Işık, Orhan IŞIK, 10 Kasım 1986’da Ankara’da doğdu.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan bir yıl sonra eczacı teknisyeni olarak çalışmaya başladı. 2007 yılında Kültür Bakanlığı’nın düzenlediği kısa film yarışması için yazdığı senaryo ile katılım gösterdi ancak yarışmayı 4. sırada bitirdi. 2014 yılına kadar kısa kısa hikâyelerden oluşan birkaç tane kitap yazdı; 2014 yılından sonra da amatör olarak müzikle ilgilendi. 6 adet şarkının hem müziğini yapıp hem de hem de sözlerini yazarak Korsansidi isimli müzik grubu için albüme hazır hale getirdi.

Onu yazarlığa iten tek neden sinemaya olan tutkusuydu ve bu açlığı biraz da olsa doyurabilmek için akıp giden zaman gibi asla ara vermeyen hayal gücünü sürekli kelimelere döküyordu. Kaderinipi isimli kitap serisini de ilk olarak 2014 yılının sonlarına doğru kaleme aldı. Yaklaşık 6 yıl süren bu çalışmayı başına gelen çeşitli zorluklara rağmen bitirmeyi başardı ve serinin ilk kitabı olan “Kaderinipi Gümüş Mühür” 2 Mart 2021’de okuyucularla buluştu.

REKLAM ALANI