Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEDE EKİPLERİYLE SAHADA

HALİLİYE BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEDE EKİPLERİYLE SAHADA
19.01.2022
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELEDE EKİPLERİYLE SAHADA

 

Haliliye Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışıyla birlikte oluşturduğu koordinasyon merkeziyle 35 araç ve yaklaşık 700 personelle karla mücadele çalışmalarını gece saatlerinden itibaren devam ettirdi.

Bir kar ve yazı görseli olabilir
Kentte gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte Haliliye Belediyesi ekipleri, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan 35 araç ile Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 700 personel, koordineli çalışmayla tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini gerçekleştirirken; cadde ve sokaklarda ekipler, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için mesaisini sürdürüyor.

Bir 2 kişi ve kar görseli olabilir

Olumsuz hava koşullarında yoğun olarak etkilenen yayaların yaşayacağı olumsuzlukları en aza indirmek için de çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, kaldırımlarda kaymalar ve donmaların önüne geçmek için ara arterlerden başlayarak kaldırım ve merdivenleri kardan arındırıyor.

Bir 4 kişi, kar ve yazı görseli olabilir
İLETİŞİM MERKEZİ VATANDAŞLARIN ÇÖZÜM MERKEZİ OLDU

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi ise ilçede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilebilmek adına yoğun mesai harcıyor. Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi ile irtibat sağlayabileceği ifade edildi.

 

REKLAM ALANI