
DUSAK, GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı AbdurrahimDusak, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kendisine gösterilen yoğun teveccühten ötürü vatandaşlara teşekkür eden Dusak, “Her zaman Şanlıurfalıların emrindeyim” dedi.
Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde gece gündüz demeden Şanlıurfalılar ile bir araya gelen Dusak, gittiği her yerde büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalık ile karşılanıyor.
Bugün ilk olarak Siverek esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Dusak, Siverekli kadınlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Buradaki talepleri alan Dusak, Siverek kırsalına geçerek gecenin geç saatlerine kadar ev ziyaretlerini sürdürdü.
14 Mayıs genel seçimlerinde destek isteyen Dusak’a, ziyaretlerinde Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak da eşlik etti.
AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ
İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023
BÜLTEN NO :82
TARİH : 28.04.2023
HABER BAŞLIĞI :DUSAK, GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimlerde Birleşik Rusya adayları oyların %86’sını aldı

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” DPR’de SVO’ya yardım merkezleri açıyor

«Единая Россия» заключила соглашение с Россельхозбанком – оно предусматривает расширение форматов поддержки участников СВО

Meeting on preparations for the next elections of deputies of the Majlisi namoyandagon Majlisi Oli of the Republic of Tajikistan

Tacikistan ve Slovenya Dışişleri Bakanlıkları Arasında Siyasi İstişareler

The Head of State sent a telegram of congratulations to the President of Serbia