Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Yılmaz, Gerard Piqué ve Doğa Rutkay Kamal KoçAilem Çocuk Şenliği’ne konuk oluyor

Cem Yılmaz, Gerard Piqué ve Doğa Rutkay Kamal   KoçAilem Çocuk Şenliği’ne konuk oluyor
17.04.2021
A+
A-

Koç Topluluğu’nun Koçlulara özel ayrıcalık platformu KoçAilem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm coşkusuyla evlere getirmeye hazırlanıyor.

Koç Topluluğu’nun Koçlulara özel ayrıcalık platformu KoçAilem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günler öncesinden şölen havasına çeviriyor. 17 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan KoçAilem Çocuk Şenliği, keyifli ve eğitici programıyla çocuklara eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunacak.

#KüçüklerinGözünden temasıyla çocuklarla birlikte hazırlanan etkinlik, saat 12.00’de başlayacak ve KoçAilem YouTube kanalından canlı yayınlanacak ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da herkese açık olacak.

Alp Kırşan’ın sunumuyla gerçekleşecek etkinlikte birbirinden eğlenceli şarkılar, dans gösterileri, Kıvanç ve Burak’ın illüzyon şovları ve eğitici atölyeler çocuklarla buluşacak. Çocukların son dönemde en sevdiği karakterlerden Kral Şakir ve bu karakterin çizeri Varol Yaşaroğlu, çocuklarla bir araya gelecek. Rahmi M. Koç Müzesi, Divan ve Deniz Temiz Derneği/TURMEPA katkıları ile düzenlenecek atölyelerle de çocuklara interaktif bir şenlik deneyimi sunulacak.

Etkinliğin “Merak Edilen Meslekler”  bölümünde ise Opet’in katkılarıyla sanatçı Cem Yılmaz,  Arçelik’in katkılarıyla Barcelonalı futbolcu Gerard Piqué, Ford’un katkılarıyla tiyatro sanatçısı Doğa Rutkay Kamal, KoçSistem ve Yapı Kredi Yayınları’nın katkılarıyla yazar Ahmet Ümit, Fenerbahçeli milli yelkenci Nazlı Çağla Dönertaş, Fenerbahçeli Avrupa rekortmeni milli yüzücü Emre Sakçı, Pepee’nin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç, Topluluktaki merak edilen meslekleri icra edenlerle birlikte çocukların mesleklerine ilişkin merak ettikleri soruları yanıtlayacak. Etkinlik süresince işaret dili çevirisi de yer alacak.

Koç Topluluğu Spor Kulübü Bağlarbaşı Korusu’nda çekilecek etkinlik, KoçAilem YouTube kanalından takip edilebilecek.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI