Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Büyük ödül; Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası

Büyük ödül; Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası
18.11.2021
A+
A-

Türkiye’nin ilk ve tek şirketler arası plaj voleybolu için geri sayım başladı Let’s Club, Türkiye’nin lider şirketlerini “Let’s Beach Corporate Volley League”de bir araya getiriyor. Türkiye’nin ilk ve tek şirketler arası plaj voleybolu ligi olan 20 haftalık yarışmada, şirket çalışanları dünya plaj voleybolu şampiyonasına seyirci olarak katılma ve her hafta heyecan verici premium ödüller (tatil, yurt dışı seyahati, karavan kampı, akıllı telefon, kayak eğitimi, tekne turu gibi) ve motivasyon ödülleri (Beach Volley Academy üyeliği, Kids Movement Academy üyeliği, konser bileti, enstrüman, sağlık, giyim, spa, kuaför, güzellik merkezi, market, akaryakıt hediye çekleri, vb.) için kıyasıya yarışacak. 11 Aralık’ta start alacak turnuva için son başvuru tarihi 26 Kasım.

Türkiye’nin en büyük spor ve yaşam merkezlerinden biri olan Let’s Club, şirketler için yepyeni bir yarışmaya ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de bir ilke imza atarak İstanbul’un göbeği Ataşehir’de 250 şezlong kapasiteli plaj oluşturan Let’s Club, yine bir ilk gerçekleştirerek kurumlara plaj voleybolunda rekabet etme fırsatı sunuyor.

Let’s Beach Corporate Volley League’de, şirketler 3+1 kişilik takımlarını oluşturacak ve her hafta eleme usulü turnuva karşılaşmaları gerçekleşecek. Lige katılan şirketlerin oyuncularına Premium Let’s Club üyeliği hediye edilecek. Ayrıca takımlar talep etmeleri durumunda mücadelelere hazırlanmak için antrenman sahası ve antrenör desteği de alabilecekler.

Büyük ödül; Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası

Türkiye’de bir ilk olan turnuva ile çalışanlara takım ruhu ve kurum kültürünün aşılanmasını amaçladıklarını belirten Let’s Club Genel Müdürü Hakan Demiray, “Let’s Club olarak 100 ton ağırlığında orijinal silis kumu kullanarak, havuz, kum, güneş konseptiyle Let’s Beach’i hayata geçirdik. Burada her hafta çeşitli voleybol turnuvalarına ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye’nin üzeri kapanabilen ilk ve tek voleybol sahasına sahibiz. Bu kez de kurumlar için bir ilke imza attık ve çalışanlara heyecan, rekabet ve eğlenceyi bir arada sunduk. Let’s Beach’te gerçekleşecek turnuvalarda yarışmacılar, dünyanın en büyük plaj voleybolu organizasyonuna seyirci olarak katılabilmek için yarışacak. Lig sonunda tamamlanacak puan durumunda şampiyon takıma büyük ödül kapsamında turnuva bileti, uçak bileti ve konaklama hediye edeceğiz. Bununla birlikte yarışmacılar her hafta premium ödüller ya da motivasyon ödüllerinin de sahibi olacak. Bu lig aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek kadın erkek eşit ligi olacak. Her takımda en az 1 kadın ve en az 1 erkek oyuncu aynı anda sahada yarışacak” dedi.

Let’s Beach Corporate Volley League, yarışmacılarını bekliyor!

11 Aralık’ta start alacak Let’s Beach Corporate Volley League için başvurular başladı. 20 hafta sürecek lig, Nisan ayında sona erecek. Son başvuru tarihi ise 26 Kasım. Yarışmaya katılmak isteyen kurumlar https://www.letsclub.com.tr/ üzerinden başvuru yapabilecek.

REKLAM ALANI