Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BONNE VIE YILDIZLARI PARLADI!

BONNE VIE YILDIZLARI PARLADI!
11.11.2021
A+
A-

BONNE VIE YILDIZLARI PARLADI!

Bonne Vie Dergisi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bonne Vie Yıldızları gecesi, muhteşem anlara sahne oldu. 9 Kasım’da Fulya, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törene iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Açıklama yok.
Sunuculuğunu usta tiyatro sanatçısı Çiğdem Tunç ve Şenol İpek’in üstlendiği geceye Talita ve Ukraynalı genç yıldız Maya Muzaleva şarkılarıyla renk kattı. Alanında başarılı isimlerin ödüllerine kavuştuğu gecede davetliler, müzik ve dans şovlarıyla keyifli anlar yaşadı.

YILDIZLAR GECİDİ
Ödül töreninde Yılın Pop Sanatçısı unvanını Hande Yener kazanırken, Gülben Ergen ise ‘Seni Kırmışlar’ şarkısıyla Yılın Şarkısı unvanını kazandı. Yılın Klibi ise Asuman Dabak’ın ‘Hayat Bi’ Gün şarkısı kazandı. 90’lı yıllardan beri şarkılarıyla hepimizi büyüleyen Suat Suna, Fatma Turgut ile birlikte söylediği ‘Aramızda Uçurumlar’ ile Yılın Düeti ödülünü sahibi oldu.

USTALARA SAYGI…
Bonne Vie Yıldızları töreninde, Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile usta isimler de unutulmadı. Yine 90’lı yıllardan beri şarkılarıyla beğenileri toplayan Ozan Orhon, usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu, duayen spor yorumcusu Hayri Ülgen, Harun Erdenay, Parla Şenol, Nesli Özsoy, usta modacı Muzaffer Çaha, Banu Noyan, 90’lı yıllarda organize ettiği konserlerle başta Michael Jackson olmak üzere birçok dünya starını ülkemize getiren Ahmet San ve usta magazin gazetecisi Tayyar Işıksaçan, Yaşam Boyu Başarı ödülüne layık görüldü. Gecede Üst düzey yaşam koçu ödülüne Nurcan Demircioğlu layık görüldü .

Açıklama yok.

YILMAZ MORGÜL’DEN KADINA ŞİDDETE KARŞI PANKART!
Gecede Yılın Erkek Türk Sanat Müziği Sanatçısı ödülünün sahibi olan Yılmaz Morgül, kadına şiddet sorununa dikkat çekmek için bir pankart açtı. Morgül’ün sözleri, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

GECENİN SUNUCUSUNA ÖDÜL SÜRPRİZİ
Gecenin sunucularından usta oyuncu Çiğdem Tunç, Şenol İpek’in Yılın Tiyatro Oyunu ödülünü açıklamasıyla sürpriz yaşadı. Çiğdem Tunç ve tiyatrosu, Cahide Sonku oyunuyla Yılın Tiyatro Oyunu ödülünün sahibi oldu.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI