Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bisiklet, sentezleyici, boru sistemi, akıllı hoparlörler: “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında Birleşik Rusya üyeleri çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü

Bisiklet, sentezleyici, boru sistemi, akıllı hoparlörler: “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında Birleşik Rusya üyeleri çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
05.01.2024
A+
A-

Bisiklet, sentezleyici, boru sistemi, akıllı hoparlörler: “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında Birleşik Rusya üyeleri çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü

Sihirbazların rolleri, çeşitli düzeylerdeki milletvekilleri ve partinin bölge şubelerinin sekreterleri tarafından yerine getirildi.
Dağıstan’da Devlet Duması milletvekili Khizri Abakarov, 12 yaşındaki Ali Kuramagomedov’a bisiklet hediye etti.

“Tüm Rusya eylemine katılım benim için iyi bir gelenek haline geldi. Rusya’nın her yerinden iyilik yapmaya hazır binlerce insanı bir araya getiriyor. Bugün başkalarına iyilik, merhamet, destek ve yardım her zamankinden daha önemli!” – parlamenter kaydetti.

Devlet Duma milletvekili Murad Gadzhiev, Dağıstan Işıklarından genç Musa’nın hayalini gerçekleştirdi . Çocuk bir tablet istedi.

Devlet Duması milletvekili Jamaladin Gasanov, Kuzey Askeri Bölge’de görev yapan Buinaksk şehrinde askeri personelin ailelerinin çocukları için bir Yeni Yıl partisi düzenledi. Çocuklar, Alimpasha Salavatov’un adını taşıyan Dağıstan Devlet Kumuk Müzik ve Drama Tiyatrosu’nun gösterisini izlediler. Çocuklara ayrıca yeni yıl hediyeleri ve iyi dileklerde bulunuldu.

Jamaladin Hasanov, “SVO’ya katılan çocukların Yeni Yılı parlak bir tatil, dileklerin yerine getirilmesi ve hediyeler atmosferinde kutlamaları için zaten çok şey yaptık ve mümkün olan her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bezhta köyünde Yeni Yıl kutlama etkinliği “Yeni Yılınız Kutlu Olsun, Dağıstan!” gerçekleşti! askeri personelin çocukları için.

Moskova’da Ramenki’den genç ve büyük bir aile, en iyi hediyenin bir sürpriz olduğuna karar verdi, bu nedenle kartta herhangi bir özel dilek belirtmediler.

“Çocukların hobilerini bilmeden, sadece isimlerini, yaşlarını ve cinsiyetlerini bilmeden hediye seçmek zor. Sonuç olarak, sekiz yaşındaki Vasilisa ilginç deneyler yapmak için büyük bir simyacı seti aldı, neredeyse 4 yaşında olan Lyosha bir robot köpek aldı ve küçük Milana , oynaması ilginç olacak etkileşimli bir tırtıl aldı. müzik dinleyin ve dünyayı keşfedin,” diye belirtti Devlet Duması milletvekili Viktor Seliverstov .

Filevsky Park bölgesinde yaşayan bir ailenin çocukları, yeni yıl için inşaat kamyonu istedi. Oğlanların babası ise yaralanarak tedavi altına alındı.

53 No’lu Murmansk okulunda partinin bölgesel yönetim komitesinin aktivistleri, özel operasyon katılımcılarının çocuklarını tebrik etti.

“Bu adamların babaları askerlik görevini yerine getiriyor, özel harekât bölgesinde cesaret ve kahramanlık gösteriyor, dünyayı koruyor, tasasız çocukluklarını yaşıyor. Yeni yıl mutlu olsun ve çocukların babaları bir an önce Zaferle evlerine dönsünler!” – Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Evelina Makarova dedi .

Ryazan’ın Moskovsky bölgesinde Devlet Duması milletvekili Andrei Krasov , Agroteknoloji Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen engelli çocuklar için yardım amaçlı Yeni Yıl ağacını ziyaret etti.

“Öğrencilerle konuşurken onların da bir Yeni Yıl dilekleri olduğunu öğrendim: Tiyatronun perde arkasına gitmek, önde gelen Ryazan sanatçılarının ustalık sınıfına katılmak ve sahnenin nasıl yapıldığını görmek. Önümüzdeki yıl bu isteğimizi kesinlikle yerine getireceğimizi düşünüyorum” dedi Andrei Krasov.

Eyleme , Birleşik Rusya’nın sivil toplumla çalışmaktan sorumlu Ryazan bölge şubesinin Sekreter Yardımcısı Tatyana Panfilova da katıldı .

“Mikhail boruların hayalini kuruyor, Miroslava ise akıllı bir konuşmacının hayalini kuruyor. Onların isteklerini büyük bir memnuniyetle yerine getireceğim” diye konuştu.

Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri Vitaly Artyomov, 15 yaşındaki Vladislav’ın Yeni Yıl rüyasının gerçekleşmesine yardımcı oldu . Çocuk ona bir sentezleyici vermesini istedi.

Ermishinsky bölgesinde, Birleşik Rusya bölgesel şubesinin ilk sekreter yardımcısı Arkady Fomin adına seferber ve askeri personelin çocuklarına Yeni Yıl hediyeleri verildi .

Yaroslavl bölgesinde, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri Evgeny Churkin, küçük Christina’ya “akıllı” bir konuşmacı verdi .

“Bizi ziyarete geleceği ve onun hayalini gerçekleştireceğimiz konusunda anlaştık. Hediyemizin yalnızca olumlu duygular uyandırmakla kalmayıp aynı zamanda eğitim ve yaratıcı gelişime de yardımcı olacağını umuyoruz” dedi Evgeniy Churkin.

Tver bölgesinde, Birleşik Rusya bölgesel şubesinin siyasi konsey başkanlığı üyesi Sergei Veremeenko , nadir bir genetik hastalığı olan Pitt-Hopkins sendromu olan dört yaşındaki Arina’yı tebrik etti . Birleşik Rusya hediyeler verdi ve gelecekte yardım sağlama fırsatı için annemle de konuştu.

Gelişimsel engelli bir çocuk olan 13 yaşındaki Kostya , göz doktoru olmayı hayal ediyordu. Sergei Veremeenko çocuğun dileğinin yerine getirilmesine yardım etti. Bölge Klinik Hastanesi hemşirelik personeli başhekim yardımcısı Tver Şehir Duması milletvekili Natalia Pavlyuk’un yardımıyla çocuk, ameliyathanedeki kubbeden ameliyatı kendi gözleriyle izleyebildi.

#Dağıstan Cumhuriyeti
#Abakarov
#Gadzhiev
#Hasanov
#Moskova
#Seliverstov
#Murmansk
#bölgeler
#Dilek Ağacı
#Makarova
#Krasov
#Ryazan
#Panfilova
#Artemov
#Fomina
#Yaroslavl bölgesi
#Çurkin
#Tver bölgesi
#Veremeenko
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/velosiped-sintezator-tyubing-umnye-kolonki-v-ramkah-akcii-yolka-zhelanij-edinorossy-ispolnili-mechty-detej

REKLAM ALANI