Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Tüm Rusya yardım etkinliği “Cesaret Kutusu” nu başlattı

“Birleşik Rusya”, Tüm Rusya yardım etkinliği “Cesaret Kutusu” nu başlattı
17.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Tüm Rusya yardım etkinliği “Cesaret Kutusu” nu başlattı

2023,

Sağlık tesislerinde ve bakımevlerinde uzun süreli tedavi veya karmaşık tıbbi prosedürler gören çocukları desteklemeyi amaçlamaktadır.
Çocuklar “Cesaret Kutusu” oyuncakları, sanat setleri, inşaat setleri, kitaplar, boyama kitapları ve diğer hediyeler arasından seçim yapabilecek.

Yıllık Tüm Rusya eyleminin başlangıcı Birleşik Rusya’nın Moskova şehir şubesi tarafından yapıldı. MGRO aktivistleri , Merkez Destekçiler Konseyi Başkanı Olga Zanko , Birleşik Rusya Konseyi Başkanı Moskova şehrinin destekçileri Vera Stepanenko ve Devlet Duma milletvekili Svetlana Razvorotneva ile birlikte Ulusal Tıbbi Araştırma Merkezi’ne genç hastalar için hediyeler getirdi. Onkoloji adını aldı. N.N. Blokhina. Milletvekilleri, Moskova’daki Birleşik Rusya Kadın Hareketi üyeleri ve başkentin sakinleri tarafından toplandılar.

“Uzun süre hastanede tedavi görmek ve tüm acı verici işlemlere katlanmak yetişkinler için kolay değil ama çocuklar için gerçek bir başarı. Adamların desteklenmesi ve hediyelerle ödüllendirilmesi gerekiyor. Bu amaçla Birleşik Rusya destekçileri birkaç yıldır “Cesaret Kutusu” kampanyasını yürütüyor. Geçen yıl ülke genelinde 45 binden fazla kişinin katıldığı etkinliğe 150 binin üzerinde hediye toplandı” dedi.

Kampanyanın başladığı gün ülke genelinde partinin bölge yönetim kurullarına oyuncak toplama kutuları yerleştirildi.

LPR’de sakinler üst üste ikinci yıl “Cesaret Kutularını” dolduracak. Çocuklara verilen ilk hediyelerden biri, Birleşik Rusya’nın Lugansk bölge şubesi sekreteri Denis Miroshnichenko ve Devlet Duması milletvekili Viktor Vodolatsky tarafından getirildi .

St. Petersburg, Başkurdistan ve Sverdlovsk bölgesinde “Cesaret Kutuları” kuruldu.

Kuzey başkentinde oyuncaklar, yasama meclisi başkanı Alexander Belsky , bölgesel yürütme komitesi başkanı Valery Garnets ve bölgesel Konsey başkanı tarafından partinin bölgesel yürütme komitesinde bulunan kutuya teslim edildi. Destekleyenler Pavel Rybchak .

Ufa’da, bölgesel Destekçiler Konseyi başkanı Yakov Kugubaev ve Devlet Konut Denetimi Komitesi başkanı, bölgesel Destekçiler Konseyi üyesi Artur Davletshin , oyuncakları Cumhuriyet Devlet Komitesi’ndeki kutuya koydu. Konut ve İnşaat Denetimi .

Yekaterinburg’daki kamu destek karargahında “Cesaret Kutusu” ortaya çıktı. Yumuşak oyuncaklar ve kırtasiye malzemeleri bölgesel Destekçi Konseyi başkanı Sergei Karyakin ve diğer aktivistler tarafından getirildi.

Oyuncak koleksiyonu 1 Aralık’a kadar sürecek. Tüm hediyeler çocuk sağlık kurumlarına bağışlanacaktır.

Birleşik Rusya’nın 10 yılı aşkın süredir “Cesaret Kutusu” kampanyasını yürüttüğünü hatırlatalım. Parti destekçileri alışveriş merkezlerine ve ortak kuruluşlara herkesin çocuklara oyuncak koyabileceği özel kutular yerleştiriyor. Hediyeler ayrıca Birleşik Rusya’nın yerel ve bölgesel şubelerine, kamu destek merkezlerine de getirilebilir. Hijyen gerekliliklerine göre yalnızca ambalajdaki yeni oyuncaklar aktarılmalıdır.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Zanko
#Stepanenko
#bölgeler
#destekçiler
#cesaretkutusu
#Uravorotneva
#Miroshnichenko
#Vodolatsky
#hayır kurumu
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-vserossijskuyu-blagotvoritelnuyu-akciyu-korobka-hrabrosti

 

REKLAM ALANI