Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Mayıs ayında Halk Programı Companion portalını başlatacak

Birleşik Rusya Mayıs ayında Halk Programı Companion portalını başlatacak
03.02.2024
A+
A-

Birleşik Rusya Mayıs ayında Halk Programı Companion portalını başlatacak
2024,

Pilot modda dört parti projesi hakkında bilgi içerecek: “Okulların modernizasyonu”, “Temel sağlık hizmetlerinin modernizasyonu”, “Birleşik Rusya ile kariyerim” ve “Üniversite yurtlarının modernizasyonu”
Partinin program komisyonunda Birleşik Rusya Duması grubunun başkan yardımcısı Alena Arshinova, tüm inşaat projelerinin, büyük onarımların, proje koordinatörlerinin ve her projeden sorumlu olanların Sputnik’e yükleneceğine dikkat çekti .

“Sakinler kayıt yaptırabilecek ve işin kalitesi veya kendileri için dilekler hakkında geri bildirimde bulunabilecekler. Her şey şeffaflaşacak; herkes partinin belirli bir nesne üzerindeki çalışmalarını görebilecek” dedi.

Sistem, “Tüm Rusya” otomatik sistemi ve Devlet Hizmetleri ile çalışır, ayrıca Birleşik Bütçe Bilgileri Portalı üzerinden otomatik yükleme yapılır. Alena Arshinova, Sputnik portalının bütçe fonlarını kullanma verimliliğini artıracağını, çünkü her şeyin şeffaf hale geleceğini vurguladı.

“Sayış Odası bile bunu kaydediyor. Ayrıca Sayıştay, bunun Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla bütçe fonlarının kullanımının verimliliğini artırdığını kaydetti. Her departmanın, her parti projesinin bu tür bir çalışmayı benimsemesi ve tüm verilerin, tüm inşaat projelerinin, anaokulları ve okulların büyük onarımlarının zaten yüklendiği Sputnik’i kullanması harika olurdu. Bunlar binlerce nesne” dedi.

Birleşik Rusya Başkanı Dmitry Medvedev, parti projelerine dayalı “Halk Programı Arkadaşı”nın uygulanmasını destekledi.

“Bunu, haklı olarak söylediğiniz gibi, herkese ve herkese, yani her insana ulaşmayı sağlayan evrensel bir araç haline getirmek. Bu iletişim kanalı kesinlikle doğrudur. Orada her zaman oy kullanacağız. Bunu yapmak için herkesin bir araya gelmesine gerek yok, artık dijital ortamda gerçekten çok kolay. Bu nedenle sekreterlere (Birleşik Rusya’nın bölgesel şubeleri – editörün notu) bu ürünle çalışma talimatı verelim” dedi.

Partinin Devlet Duması seçimlerini kazandığı Birleşik Rusya’nın halk programı 351 madde içeriyor. Bunların uygulanması 2021’den 2025’e kadar planlanıyor. Belgenin oluşturulmasına ülke genelinde 2,5 milyondan fazla Rus katıldı. Bölge sakinleri önerilerini sosyal kurumlarda ve toplantılarda doldurulabilecek anketler aracılığıyla çevrimiçi olarak sundular.

Haziran 2023’te Birleşik Rusya, halkın programında 70’ten fazla değişiklik yaptı. Belgenin tüm bölümlerini tamamlıyorlar ve iki yeni bölümün ortaya çıkmasını sağlıyorlar: “Yeni bölgelerin geliştirilmesi” ve “Turizmin geliştirilmesi”.

Lugansk ve Donetsk Halk Cumhuriyetleri, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde halk programının bölgesel bölümlerini oluşturmak için parti adayları geçici geçici gözaltı merkezlerinde ve sosyal kurumlarda, avlularda ve işletmelerde toplantılar düzenledi. “Birleşik Rusya” bölümlerin içeriğini, yeni bölgelerin sosyo-ekonomik kalkınmasının ana hükümlerini düzenleyen Hükümet kararnamesi ile senkronize etti. Böylece yeni bölgelerde yaklaşık 3 bin sosyal tesis restore edilecek.

“Birleşik Rusya”, 2024-2026 federal bütçesinde sosyal politika ve ekonominin kilit alanlarına yönelik harcamalar sağladı. Devlet finansmanı, Cumhurbaşkanının talimatlarının ve partinin halk programının hükümlerinin uygulanması için kullanılacak.

Tüm öncelikli alanlarda harcamaların artırılması planlanıyor. Birleşik Rusya, Hükümet ve ilgili bakanlarla birlikte tüm değişiklikler üzerinde çalıştı. Toplam hacimleri neredeyse 140 milyar ruble.

Hoparlör
Arshinova Alena Igorevna
Arshinova Alena Igorevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Partinin Çuvaş bölge şubesi Sekreteri
#Arşinova
#EP program komisyonu
#Medvedev
#dijitalleşme
#partiprojeleri
#bölgeler
#halkın programı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustit-portal-sputnik-narodnoj-programmy-v-mae

 

REKLAM ALANI