Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

“Birleşik Rusya”, “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor
01.01.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, “Dilek Ağacı” kampanyası kapsamında çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

 

Bölgelerdeki her seviyeden milletvekilleri, senatörler, parti aktivistleri bu toplantıya katılıyor
Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı, Moskova Şehir Duması’ndaki Birleşik Rusya fraksiyonunun başkan yardımcısı Inna Svyatenko, Moskova’nın Lyublino bölgesinde yaşayan büyük bir ailenin çocuklarının yeni yıl dileklerini yerine getirdi.

En küçük kız Noel Baba’dan hediye olarak tüp gezintisi istedi ve büyük kızları da Yeni Yıl partisine gidip tatlı hediyeler almak istedi.

Senatör Inna Svyatenko’nun hediyeleri, Lyublino bölgesi Birleşik Rusya’nın genel sekreteri Olga Lazareva tarafından aileye takdim edildi ve Snow Maiden kılığında çocukların yanına geldi.

Tarım Sorunları Devlet Duması Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı Vladimir Plotnikov, Volgograd Bölgesi, Frolovo’daki SVO katılımcılarının ailelerinin çocuklarını tebrik etti. Festival etkinliği yerel Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

Devlet Duma Savunma Komitesi’nin ilk başkan yardımcısı Andrei Krasov, Yeni Yıl adını taşıyan Ryazan Gerontoloji Merkezi’nin koğuşlarını ziyaret etti. P.A. Malshina. Bayram sofrası için hastalara meyve dağıttı.

“Büyükanneler ve büyükbabalar her zaman buluşmalarımızı sabırsızlıkla bekliyor, sevinçlerini ve sorunlarını anlatıyor, işlerini ve askerlik yolculuklarını hatırlıyorlar. Bu kez Tüm Rusya Askeri Sendikası’nın bölgesel örgütünün üyeleri küçük bir şenlik konserinin düzenlenmesine yardımcı oldu. Seyirci saksafon melodilerini dinlemekten keyif aldı ve akordeoncuya, gençlik şarkılarına ve Rus halk bestelerine isteyerek eşlik etti” diye belirtti Andrei Krasov.

Rus Senatör Süleyman Geremeev, Çeçen Cumhuriyeti’nden 12 yaşındaki Khadizhat’a yeni yıl hediyesi gönderdi. Kız, Alice ile birlikte bir Yandex akıllı hoparlörü almak istedi.

Birleşik Rusya, senatör adına sütunun yanı sıra Khamzatov ailesinin üç çocuğuna da şekerli yılbaşı hediyeleri verdi.

Dağıstan’da Sovyet Mahaçkale Bölgesi Temsilciler Meclisi Başkanı Elena Kozhukhina , küçüklere yönelik bir sosyal rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek çocukların Yeni Yılını tebrik etti.

“Yeni yıl zengin ve ilginç, olumlu ve neşeli olsun ve tüm çabalarınıza başarılı bir başlangıç ​​​​yapsın!” – Elena Kozhukhina’yı kaydetti.

Etkinlik, başkentin Sovetsky bölgesindeki kolordu yardımcılarının tatlı hediyelerinin sunumuyla sona erdi.

Birleşik Rusya’dan Kızılyurt milletvekilleri, düşük gelirli ailelerden gelen 80’den fazla çocuğu ve SVO katılımcılarının çocuklarını Yeni Yılı kutladı.

Çocukların bir kısmı belediyeye gelerek yılbaşı hediyelerini aldı. Katılamayanlar için hediyeler doğrudan evlerine teslim edildi.

Birleşik Rusya aktivistleri, Ryazan Drama Tiyatrosu’nda oyunlar, yarışmalar, Peder Frost ve Snow Maiden ile bir toplantının yanı sıra SVO katılımcılarının çocukları için “Oyuncak Fabrikası veya Yeni Yıl Soygunu” oyununu düzenledi.

Gösterinin ardından tatlı hediyeler alan çocuklar, kutup ayısıyla fotoğraf çektirme fırsatı da buldu.

Ayrıca Ryazan Bölge Duması Birleşik Rusya milletvekili Igor Murog, 34 numaralı anaokulunun personelini ve öğrencilerini tebrik etti. Parlamenter, Ryazan’ın en genç sakinlerine tatlı hediyeler verdi.

Birleşik Rusya üyesi arkadaşı Vladimir Rozhkov, SVO katılımcılarının çocuklarını ve yetimleri tebrik etti.

“Erkeklerin hepsi farklı ailelerden, farklı yaşlardan ama tüm çocuklar gibi onlar da iyiliğe ve Yeni Yıl mucizesine inanıyorlar. Bölgemizin en genç sakinlerinin en büyük hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum!” – dedi.

Syktyvkar Komi’de Birleşik Rusya ve Acil Durumlar Bakanlığı aktivistleri engelli bir çocuğun hayalini gerçekleştirdi. 10 yaşındaki Gleb itfaiyeci olmayı hayal ediyor. Parti projelerinin “Tarihsel Hafıza” ve “MKD Sakinleri” bölgesel koordinatörleri, Komi Başkent Konseyi milletvekilleri Vasily Lobanov ve Dmitry Ilyin, çocuğu Syktyvkar Özel İtfaiye ve Kurtarma Departmanına ve VDPO’nun Komi bölge şubesine davet etti.

Çocuğa bir gezi verildi, yangın ekipmanının, yangın söndürücülerin ve kurtarma ekipmanının nasıl kullanılacağı öğretildi, gerçek bir itfaiye aracının direksiyonuna oturmasına izin verildi ve yangın ve kurtarma mesleğinin tarihiyle tanıştırıldı. Etkinliğin sonunda Noel Baba çocuğa tatlı bir hediye ve itfaiye aracı maketi hediye etti.

Ve Voronezh bölgesindeki “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” aktivistleri, LPR’nin Lutugin yatılı okulunun öğrencileri için Yeni Yıl etkinlikleri düzenledi. Çocuklar için bir tiyatro gösterisi hazırlayan Genç Muhafızlar, sosyal kuruma interaktif beyaz tahta, bilgisayarlar, çocuklara yönelik eşyalar, paten, kayak, hoparlör, mikrofon, elektrikli süpürge ve kitaplardan oluşan insani yardım malzemesi de bağışladı.

 

Hoparlör
Svyatenko Inna Yurievna
Svyatenko Inna Yurievna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Moskova Şehir Duması temsilcisi, Moskova’daki “Eski Nesil” federal parti projesinin koordinatörü
#Moskova
#Svyatenko
#Ryazan Oblastı
#Volgograd bölgesi
#Krasov
#Plotnikov
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Komi Cumhuriyeti
#Voronej bölgesi
#MGER
#Dilek Ağacı
#ER tebrik ediyor
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-ispolnyaet-mechty-detej-v-ramkah-akcii-elka-zhelanij

REKLAM ALANI