Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ, SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN KUŞ, SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
25.06.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI.

Bir 11 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik, hafta sonu yapılacak sınav öncesi moral gecesi düzenlendi.

Bir 6 kişi, müzik enstrümanı çalan insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik, hafta sonu yapılacak sınav öncesi moral gecesi düzenlendi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere, sınav öncesi moral gecesi düzenlendi. Hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşması amacıyla düzenlenen moral gecesinde çeşitli konser ve etkinlikler ile gösteriler yapıldı. Eyyübiye Belediyesi kitap Otağında düzenlenen moral gecesine Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, Kültür Müdürü İsmail Kaya, Eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan ve öğrencilerle yakından ilgilenip, sınav öncesi başarılar dileyen Başkan Kuş, öğrencilerin halay talebini de yerine getirip, öğrencilerle birlikte halay çekti.

Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Moral gecesine katılarak öğrencilere sınavda başarılar dileyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, öğrencilerin ülkenin geleceği olduklarını ifade etti. Başkan Kuş, “Gençler öncelikle hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum. inşallah hafta sonu üniversite sınavımız olacak. Sizlerle muhabbet etme fırsatımız oldu. Şunu gördüm; içiniz kıpır kıpır, gözlerinizde müthiş bir enerji var. Gözlerinizden saçan bu enerji bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kitap otağımızda, gençlik merkezimizde Z kuşağı olan sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçen yıl kitap otağımızda üniversiteye hazırlanan 36 kardeşimiz üniversiteyi kazandı. inşallah bu yıl bu sayıyı daha da artıracağız. Bu yıl pandemiyle mücadelemiz çok zorlu geçti. Hem bizler için hem sizler için hem Türkiye için hem dünya için zorlu geçti. Pandemiden dolayı sizlere hizmet eden gençlik merkezlerimiz ve kitap otaklarımız bu dönemde kapanmak zorunda kaldı ama inşallah sizlere sağlamış olduğumuz ek kaynak ve ek derslerle bu süreci kapatma çabasını girdik. Sizlere emeği geçen başkan yardımcımız, müdürümüz, hocalarımız ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim . Rabbim hafta sonu gireceğiniz sınavda emeklerinizi boşa çıkarmasın. Allah zihin açıklığı versin.” Dedi.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Sınava hazırlanan ve moral gecesine giren öğrenciler de katkılarından dolayı Başkan Kuş’a ve ekibine teşekkür ederek,” Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizlere çok büyük kolaylıklar ve imkanlar sağladı. Çok rahat ortamlarda ders çalıştık. Bizlere güzel olanaklar sağlandı. Allah bir kez daha razı olsun. “dedi.

 

REKLAM ALANI