Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN EKİNCİ, VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

BAŞKAN EKİNCİ, VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ
01.05.2023
A+
A-

BAŞKAN EKİNCİ, VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ
2023 –

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediyespor’u ziyaret ederek, Play-Off maçları öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir Belediye spor’u ziyaret ederek, Play-Off maçları öncesinde teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 2. ve 7. grupta oynanacak play-off müsabakaları, 2-6 Mayıs tarihleri arasında Kayseri ve Konya’da oynanacak. Viranşehir Belediyespor’un da mücadele edeceği müsabakalar sonrası her iki ilden finalist olan takımlar, daha sonra belirlenecek bir tarihte final müsabakası oynayacak olup kazanan takım TFF 3. Lig’e yükselmeye hak kazanacak. Viranşehir Belediyespor’un yanı sıra Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yer alan 12 Bingölspor, Arapgirspor, Dersimspor, Siverek Belediyespor takımları Kayseri’de Play-Off müsabakalarını oynayacaklar.

 

 

 

 

 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Play-Off maçları öncesinde Viranşehir Belediyespor’u ziyaret etti. Viranşehir Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Seyithan Özdaş, yardımcı hocalar ve futbolcularla buluşan Başkan Ekinci, Kayseri’de oynanacak kritik maçlar öncesinde takıma başarılar diledi.

Tarihi ve nüfusu itibariyle Viranşehir’in 3. Lig’i hak ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Kayseri’de oynanacak Play-Off maçlarını başarıyla tamamlayacağınıza yürekten inanıyorum. Burada oynayacağınız müsabakalarda sizlere başarılar diliyorum. İnşallah alacağınız güzel sonuçlarla kentimize 3. Lig’e yükselmiş bir takım olarak geleceksiniz” dedi.

Bu arada Viranşehir Belediyespor kafilesi, Play-Off maçları için pazartesi günü karayolu ile Kayseri’ye hareket edecek.

Diğer Fotoğraflar

kaynak:https://www.viransehir.bel.tr/Haberler-33/670-Detay/

REKLAM ALANI