Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE
16.03.2024
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Gittiği her ortamda hizmet belediyeciliğini, eser siyasetini anlatan Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istiyor.

 

 

 

 

Sahayı bir an olsun boş bırakmayan, her zaman vatandaşının ve esnafının yanında yer alan Samimiyetin ve İstikrarın Adayı Başkan Beyazgül, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol’u ziyaret etti.
Vatandaşlardan muhtarlara iletilen talep ve önerilerle ilgili bilgiler alan AK Parti ve Cumhur İttifakı adayı, Zeynel Abidin Beyazgül, muhtarlığa gelen vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Vatandaşların da Başkan Beyazgül’e olan teveccühleri oldukça yoğun oldu.

 

 

 

 

Oylarına ve dualarına talip olduğunu vatandaşlarla paylaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi sıkılmadık el bırakmamak adına 7’den 70’e herkesin gönlüne giriyor.

 

 

 

 

 

Selahaddin Eyyubi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül, ardından AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ile birlikte cumartesi semt pazar esnafını ziyaret etti. Burada satış yapan esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Beyazgül Pazar alışverişini de yaptı.

 

 

 

 

Yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla vatandaşların dualarını ve desteklerini isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e esnaf ve vatandaşların da ilgisi ve desteği oldukça yoğun oldu. Vatandaş ve esnaflar Adayımız sensin, seni Başkan yapacağız sözleriyle Başkan Beyazgül’e desteklerini iletti.

 

 

Video Linki: https://youtu.be/UGFtXSgt9ko

 

Alternatif Video Linki: https://we.tl/t-sXyuAzJlXI

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI