Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yeşilin EN’leri Ödül Töreni Ankara `da yapıldı

Yeşilin EN’leri Ödül Töreni Ankara `da yapıldı

Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen “Yeşilin EN’leri Ödül Töreni”nin bu yıl 3. düzenlendi. 2020 yılında ülkemiz ormancılığında üstün hizmet gösteren kişi ve kuruluşlara başarılarından ve ormancılığımıza katkılarından dolayı ödülleri Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli tarafından takdim edildi.

“Yeşilin EN’leri Ödül Töreni” 11 Mart 2021 tarihinde Genel Müdürlüğümüz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yeşilin EN’leri 2020 Ödülleri Sahiplerini Buldu. Törene Bölge Müdürü Cevdet ÇİÇEK’te iştirak etti.

“Yeşilin EN’leri Ödül Töreni”nde Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğümüzden; En iyi personel dalında; fedakar ve gayretliyi Diyarbakır Orman Fidanlık Müdürlüğü personeli Tülay ŞAVİR ve Mardin’de en yaşlı Orman Gönüllüsü Şeyhmuş amca Ödül aldılar.

Orman Genel Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ‘Yeşilin EN’leri Ödül Töreni’nin ardından stantlar gezildi. Her bölge müdürlüğü gibi Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü de bir stant açarak, misafirlere tanıtım yaptı. Özellikle Şanlıurfa’ya özgü badem ,fıstık,bal,alıç  ürünlerin sergilendiği Şanlıurfa standına gezen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ürünleri inceledi. Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, Rölyef el sanatı çalışması olan Tarım Orman Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ’nin portre çalışması , hediye etti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI