
Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyelerinin nazik daveti üzerine bir araya gelerek sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Görüşme sırasında Uluslararası Sporcu Sendikası Genel Başkanı Bekir Ayaz, US-SEN’in ulusal ve uluslararası düzeyde yürüttüğü projeler, sporcuların haklarını koruma konusundaki çalışmaları ve sporun farklı alanlarında gerçekleştirdiği girişimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Toplantıda spor dünyasındaki güncel gelişmeler de ele alınırken, sporcuların ekonomik, sosyal ve hukuki haklarının korunmasına yönelik ortak çalışmalar yapılabileceği değerlendirildi.
Nazik davetleri için Kaya Enişte ve Nihat Tokat’a teşekkür eden Ayaz, spor camiası ile iş birliği ve dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Bu buluşma, spor dünyasında dayanışma ve iş birliği açısından önemli bir adım olarak değerlendirilirken, US-SEN’in Türkiye’deki spor yapılanmalarına yönelik ilgisini bir kez daha ortaya koydu.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Hamburg Nuts Geleneksel iftar Yemeği Yapıldı

BİŞIMARIK TEKSTİL 11. PENTEX PENYE TEKSTİL VE TEKNOLOJİLERİ FUARINA KATILDI

OSMANLI ÜLKÜ OCAKLARI FEDERASYONU GENEL BAŞKANI TURGUT BAŞDAŞ: HER ZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN `IN YANINDAYIZ

BİŞIMARIK TEKSTİL 11. PENTEX PENYE TEKSTİL VE TEKNOLOJİLERİ FUARINA KATILACAK

21. Uluslararası İpekyolu Yılın Altın Adamları Ödül Töreni 10 ülkeden 300 seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti

7 ülkede tanıtımı yapılan Hatıralar Işığı’nda Haydar Aliyev kitabı, Arnavutluk’ta da tanıtıldı