Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
10.10.2021
A+
A-

TÜRK GENÇLİĞİ BÜYÜK KURULTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “Türk Gençliği Büyük Kurultayı” bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Düzenlenen Gençlik Kurultayında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yıldırım MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin salona girişinin ardından konuşmasını gerçekleştirdi. Genel Başkan Yıldırım’dan sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli de konuşma yaparak evlatlarına seslendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra, Genel Başkan Yıldırım MHP Lideri Devlet Bahçeliye hediyelerini takdim etti. Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Zırh, Zülfikar Kılıç ve Kalem hediye etti.

Türk Gençliği Büyük Kurultayı’ndan önce video konferans yöntemiyle 9 başlıkla çalıştay düzenlenen çalıştayda “2023 Lider Ülke Türkiye Hedefinde Ülkü Ocakları ve Türk Gençliği, Ülkücü Gençlik Bağlamında Kültür Emperyalizmi ile Dayatılan Z Kuşağı Olgusu, Türk Gençliğinin 2023 Türk Dünyası Vizyonu, Dijital Bağımlılık ve Teknolojinin Etkin Kullanımı, Algı Yönetiminde Sosyal Medya Terörü, Küresel Gıda Kıtlığına Karşı Kendi Kendine Yeten Toplum Projesi Permakültür, 100. Yıl Hedefinde Türk Sporu, Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Ülkücü Fikir Sisteminin Etkisi, İklim Krizi ile Mücadelede Türk Gençliği Üzerine Düşen Görevler” gibi başlıklar yer alırken, çalıştayın sonuç bildirisi ise kurultayda katılımcılarla paylaşıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin de teşrifleriyle gerçekleştirilen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda Mustafa Yıldızdoğan, Ali Kınık, Osman Öztunç, Behzat Çiçek, Atilla Yılmaz, Zafer İşleyen, Kaya Kuzucu, Alperen Kekilli, Ahmet Öngel, Mahmut Tülek ve Halk oyunu ekibiyle birlikte Turgay Başyayla da sahne alarak, dillerden düşmeyen parçalarını seslendirdi.

Düzenen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan videoların da sunumu gerçekleştirildi.

Yurdun 4 yanından gelen gençlerle 100 bin katılımcıyla gerçekleştirilen Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda koronavirüs önlemleri de unutulmadı. Otobüs ve hızlı trenlerle alana gelen katılımcıların gelmeden önce covid aşısı yaptırması ve negatif PCR testi vermesi zorunlu kılındı.

Kaynak:https://www.ulkuocaklari.org.tr/blog/i/turk-gencligi-buyuk-kurultayi-gerceklestirildi

REKLAM ALANI