Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MSİ DÖNER LEZZETİN ADRESİ GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI

MSİ DÖNER LEZZETİN ADRESİ GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI
05.01.2023
A+
A-

MSİ DÖNER LEZZETİN ADRESİ GÖRKEMLİ BİR ŞEKİLDE AÇILIŞI YAPILDI

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Şanlıurfa Birecik ilçesinin Meydan Mahallesinde MSİ Döner Lezzetin adresi görkemli bir şekilde açılışı yapıldı.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Binlerce kişinin katıldığı MSİ Döner lezzetin Adresi açılış törenine katılanlar, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yaşar, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, AK Parti Birecik ilçe Başkanı Halil Yavuz, CHP Birecik ilçe Başkanı Av. Sakıp Yaşar, İyi Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Ayyıldız , Birecik ilçe Müftüsü Mustafa Kaya , STK Temsilcileri , Yurt içinden ve yurt dışından katılımcılar ve binlerce vatandaş katıldı.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Birecik ilçe Müftüsü Mustafa Kaya `nın işyeri için yaptığı dua ile bismillah diyerek kurdeleler kesildi.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

MSİ DÖNER Lezzetin adresi açılış Kurdelesini Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yaşar, Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadettin Bilgin, AK Parti Birecik ilçe Başkanı Halil Yavuz, CHP Birecik ilçe Başkanı Av. Sakıp Yaşar, İyi Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Ayyıldız, Birecik ilçe Müftüsü Mustafa Kaya, Özel Birecik Hizmet özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aslan, İş Adamı Bekir Aslan ve MSİ Döner Lezzetin Adresi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Aslan Kestiler.

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

MSİ Döner Lezzetin Adresi Yönetim Kurulu Başkanı Servet Aslan ise açılışımıza gelen tüm konuklara ayrı ayrı çok teşekkür ederiz. Birecik ilçemize ve ilçemize gelen misafirlere MSİ DÖNER Lezzetin Adresi olarak hizmet etmekten gurur duyarız. Gastronomi şehri Birecik ilçemize MSİ DÖNER olarak tavuk döner ve et döner olarak hizmet veriyoruz. Hazırlamış olduğumuz özel sosumuzla döner dünyasına yeni bir lezzet getiriyoruz. Bu konuda iddialıyız. MSİ Döner lezzetin Adresi Türkiye genelinde bayilik açma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Zengin menümüzle ve özel soslarımızla halkımızın damak tadına uygun sunumlar yapılmaktadır.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 9 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 8 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'm.s.i. Lezzetin adresi döner döner 652 33 33 Pilav Üstü Döner Tavu Hoợ Geldiniz TOPI HUZUR MARKET ন BEKİR TOKTAY' görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, yiyecek ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI