Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Kızıl’dan Yeni Yıl Mesajı

Mehmet Kızıl’dan Yeni Yıl Mesajı
31.12.2020
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL
Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Yeni Yıl Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı

Kızıl mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

Sevinçleriyle hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni ümit ve beklentiler içerisinde yeni bir yıla kavuşmanın mutluluğu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Her yeni yıl getirdiği iyimserlik ortamıyla, insanların geleceğe dönük umutlarını ve beklentilerini artırırken, geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesi ve planlamaların yapılmasına da imkan sağlamaktadır.

Her ne kadar bütün dünyada görülen Covid-19 salgını ve Ülkemizde yaşanan doğal afetler dolayısıyla 2020 yılından kalan bir karamsarlık ortamı oluşsa da, ilk adımlarını attığımız 2021 yılından umut ve beklentilerimizi canlı tutarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine doğru Devlet olarak emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. 2020 yılı içerisinde gerek enerji alanında, gerekse savunma sanayi alanında atılan yerli ve milli teknoloji hamleleri bu ilerleyişin en somut örnekleridir.

Bu hassas süreçte bizlerin Vatandaşlarımızdan beklentisi başta maske, sosyal mesafe ve hijyen olmak üzere, pandemi dolayısıyla alınan tedbirlere harfiyen uymalarıdır. Unutmayalım ki bu konuda her bir vatandaşımızın göstereceği hassasiyet geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta İlimiz olmak üzere, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, 2021 yılının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

REKLAM ALANI