
Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı
Başkan Danaoğlu, mesajında, “Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Berat Kandili’ ne kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Berat gecesi, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna gecelerden birisidir.
Bu yıl da Berat Kandilini maalesef hızlı bir şekilde yayılan ve ölümlere sebep olmaya devam eden koronavirüs salgınının gölgesinde idrak ediyoruz. Virüsün yayılmasının önlenmesinde “izolasyon, sosyal mesafe, el hijyeni” nin oldukça önem arz ettiğini, tüm vatandaşlarımızın bu hususlara azami dikkat etmesi ve virüsün yayılmasının vebal olduğunun unutulmamasını bir kez daha hatırlatıyor, bu mübarek gecede tüm sıkıntıların giderilmesi, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinin milletimiz ve tüm İslam Âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Kırgız Cumhuriyeti’ne yapılan devlet ziyaretinin tamamlanması

Birleşik Rusya, Büyük Zafer’in 80. yıldönümü dolayısıyla Ufa gazilerine jübile madalyaları takdim etti

Finlandiya Meteoroloji Enstitüsü Genel Müdürü ile görüşme

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve VARMSU bir işbirliği anlaşması imzaladı

Peker’e sahte kimlik düzenleyen 10 polis tutuklandı Sedat Pekerin diploması sahte mi O zaman?