Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Konserler, yarışmalar, ustalık sınıfları ve flash mob’lar: Birleşik Rusya, Çocuk Bayramı nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi

Konserler, yarışmalar, ustalık sınıfları ve flash mob’lar: Birleşik Rusya, Çocuk Bayramı nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi
04.06.2024
A+
A-

Konserler, yarışmalar, ustalık sınıfları ve flash mob’lar: Birleşik Rusya, Çocuk Bayramı nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi

2024,

Aktivistler, milletvekilleri ve parti gönüllüleri çocukların bayramını kutladı
Tula’da Birleşik Rusya gönüllüleri Central Park’ta P.P.’nin adını taşıyan etkileşimli bir platform düzenlediler. Belousova. Çocuklar için oyun ve eğlence mekanları hazırlandı, spor müsabakaları düzenlendi.

MGER bölge departmanı başkanı Nikita Burvikov, “Bugünkü tatilin, bugünkü tatilin ve yazın ilk gününün ana karakterlerine çok fazla izlenim ve neşe verdiğini umuyoruz” dedi.

Stavropol Bölgesi’nin tüm ilçelerinde bayram etkinlikleri düzenlendi.

Bu gün Foothill Bölgesi’nde büyük çapta kutlandı. Essentuki köyünün park alanında parti aktivistleri temiz havada spor ısınması gerçekleştirdi. Dileyenler için yüz boyamanın yapıldığı yaratıcı alanlar da mevcuttu, rekreasyon alanında ise resim ustalık sınıfı düzenlendi. Sporseverler için spor müsabakaları ve yarışmaların olduğu beden eğitimi bölgeleri vardı. Konuklara ayrıca şenlik ve eğlence programı, yarışmalar, bilgi yarışmaları, sabun köpüğü gösterileri, aile bilgi yarışmaları ve tatlı hediyeler ikram edildi.

Mechta stadyumunda parlak bir gençlik flaş kalabalığı yaşandı. Etkinliğe ilçedeki eğitim kurumlarından yaklaşık 300 çocuk katıldı. Etkinlikte öğrenciler bir “güneş çemberi” şeklinde sıraya girerek sarı balonlarla ünlü “Sun Circle” şarkısı eşliğinde basit hareketler gerçekleştirdiler.

Piedmont bölgesi başkanı ve yerel parti şubesi sekreteri Nikolai Bondarenko, “Bize huzurlu bir gökyüzü sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi .

Andropovsky semtinde Kursavka köyünün merkez meydanında çocuklar masal karakterleri tarafından karşılandı. Çocuklar onlarla birlikte muhteşem bir yolculuğa çıktılar. Tiyatro programının sonunda çocuklara çizgi film gösterimi yapıldı.

Ve Novoselitsky bölgesi Novoselitsky köyünün meydanında “Çocukluk Gezegeninin Sondaj Yazları!” adlı şenlikli bir etkinlik düzenlendi.

Omsk bölgesinde Birleşik Rusya aktivistleri Belgorod öğrencilerine tatlı hediyeler sundu. Ayrıca çocuklara yönelik davulcu ve jimnastik gösterileri, sabun köpüğü gösterisi, ayılarla dans ve trambolin gösterileri düzenlendi.

“Merkezde tatil yapan tüm çocukları memnun etmeye karar verdik ve onlar için bu bayramı düzenledik. Yasama Meclisi milletvekili Igor Kolodezhny, “Burevestnik”te Omsk bölgesinin genç sakinlerinin yanı sıra Belgorodlu çocuklar da var” dedi .

Tatilin önemli olaylarından biri de merkezin topraklarında Belgorod Sokağı’nın yaratılmasıydı. Belgorod öğrencileri milletvekilleriyle birlikte ağaç dikti.

Moskova’da Birleşik Rusya Kadın Hareketi de Belgorod çocukları için bir tatil düzenledi. Aileleriyle birlikte Tarbuşevo köyündeki geçici gözaltı merkezinde bulunuyorlar.

Çocuklara yarışmalar ve ustalık sınıfları uygulandı. Birleşik Rusya ayrıca ailelere kırtasiye malzemeleri, ev eşyaları, yatak örtüleri, kitaplar ve limonata da bağışladı.

Birleşik Rusya’nın Moskova yürütme komitesi başkanı Maxim Rudnev, “Birleşik Rusya’nın kolordu yardımcıları, aktivistleri ve gönüllüleriyle birlikte, ihtiyacı olan herkese sürekli insani yardım ve destek sağlıyoruz” dedi.

Tver’de aktivistler ve Birleşik Rusya’nın destekçileri şenlikli mitinglere katıldılar ve merkezi sokaklara yansıtıcı bilezikler dağıttılar.

Komi Cumhuriyeti’nde Birleşik Rusya’nın milletvekilleri, aktivistleri ve gönüllüleri spor ve kültürel etkinliklere katıldı.

Syktyvkar’da Dinamo stadyumunda SVO katılımcılarının aileleri için bayrak yarışları, yarışmalar ve çay içmelerle “Eğlenceli Başlangıçlar” düzenlendi. “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” aktivistleri, çocuklar için gerçek boyutlu bir ayı gösterisi ve tüm katılımcılara hediyeler düzenledi.

Birleşik Rusya kamu destek karargahında yetimhane öğrencilerine yönelik spor temalı “Kahramanlar Ülkesi” bilgi yarışması düzenlendi.

Syktyvda Birleşik Rusya, aileler için interaktif bir “Müze Labirenti” oyunu düzenledi. Intinsky bölgesinde, ebeveynlerin küçükler için tematik ulaşım tasarımını gösterdiği bir “Bebek Arabası Geçit Töreni” düzenlendi. Ve Usinsk’in Birleşik Rusya üyeleri, genç Usinsk sakinlerinin arşiv fotoğraflarından oluşan gezici bir fotoğraf sergisi açtı ve engelli çocuklar ve ebeveynleri için sanatsal seramik üzerine bir ustalık sınıfı düzenledi.

Birleşik Rusya, Nizhny Novgorod’daki Lokomotiv stadyumunda çocuklar için büyük bir boyama pankartı ve yüz boyama ile bir şenlik mekanı düzenledi.

Geniş ailelerin çocukları ve SVO katılımcılarının çocukları için şehrin Avtozavodsky Parkı’nda bir tatil düzenlendi. Spor ve eğlence festivali “Up the Rainbow” Puşkin Şehir Parkı’nda gerçekleşti. Sormovsky Park’ta çocuklar ve ebeveynleri hayvanat bahçesini ziyaret etti, gezilere çıktı ve bir eğlence programı izledi.

 

Hoparlör
Bondarenko Nikolay Nikolayeviç
Bondarenko Nikolay Nikolayeviç
Stavropol Bölgesi Predgorny Belediye Bölgesi Başkanı, Bölgesel Siyasi Konsey üyesi, Yerel Siyasi Konsey üyesi, Partinin yerel şubesi Sekreteri
#Tula bölgesi
#Stavropol bölgesi
#Moskova
#Nijniy Novgorod Bölgesi
#Komi Cumhuriyeti
#Omsk bölgesi
#Çocukları Koruma Günü
#1 Haziran
#Rudnev
#Burvikov
#MGER
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#partiprojeleri
#Tver bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/koncerty-konkursy-master-klassy-i-fleshmoby-edinaya-rossiya-organizovala-meropriyatiya-v-regionah-ko-dnyu-zashity-detej

 

REKLAM ALANI