Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KAYMAKAM ÖMER SEVGİLİ İLE ANKARA MUHABİRİMİZ YUSUF CANER ÖZBEK BİR ARAYA GELDİ

KAYMAKAM ÖMER SEVGİLİ İLE ANKARA MUHABİRİMİZ YUSUF CANER ÖZBEK BİR ARAYA GELDİ
20.10.2023
A+
A-

KAYMAKAM ÖMER SEVGİLİ İLE ANKARA MUHABİRİMİZ YUSUF CANER ÖZBEK BİR ARAYA GELDİ

Edirne İpsala Kaymakamı Sayın Ömer SEVGİLİ ile İpsala Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında bir araya gelen Ankara Muhabirimiz Yusuf Caner Özbek; Türkiye’nin önemli konumuna sahip ilçesi İpsala da Gümrük ve Yatırımlar üzerine Sn. Sevgili ile röportaj da bulundu.

Açıklama yok.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, 1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Muhabirimize, İpsala’nın nüfusu ve yüzölçümü küçük olsa da başta tarım, hayvancılık, otomotiv sektörü ve Gümrük gibi farklı alanlarda avantajları bulunduğunu ifade etti.

Açıklama yok.

İPSALA OSB’DE SÜREÇ HIZLI İLERLİYOR

Geçtiğimiz günlerde Sevgili, İpsala OSB’nin İmar Planları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Resmi tüm süreçlerimiz tamamlanmıştır.

Açıklama yok.

Yakın zamanda İpsala’ya yatırım yapacak firmalarımızla sözleşme yapmayı planlıyoruz.
Diyerek paylaşımlarda bulunmuştu.

Sevgili, Türkiye’nin incisi olan İlçemizin Büyük yatırımlara açık olduğunu bu gayrette çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini kentin konum olarak Türkiye’nin sınırında yer alması ve Avrupa ya açılan kapı olması sayesinde yatırımcılara ulaşımda kolaylık sağladığına dikkati çekerek, “Yerli ve yabancı yatırımcıların teşviklerden yararlanma adına uğrak noktası haline geldiğini ‘’
OSB’ nin yeni yatırımcılara tahsisi bekleniyor. Çalışkan ve azimli Kaymakam, İlçemize ve Ülkemize hayırlı olsun. Diye konuştu.

YUSUF CANER ÖZBEK- ANKARA

REKLAM ALANI