
Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı
Başkan Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:
10 Kasım 1938’de ebediyete intikal eden Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının başlattığı kurtuluşun diriliş ve yükselişle taçlandığını belirtti.
“Adını dünya tarihine yazdıran büyük bir lider olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 86. yıl dönümünde özlem, saygı ve rahmetle anıyorum. Kurtuluş yıllarında aziz milletimize ve ordumuza liderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir milletin tarih sahnesine yeniden özne olmasının önünü açmıştır.
Gazi Atatürk’ün de belirttiği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilebebet payidar olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum” Dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve VARMSU bir işbirliği anlaşması imzaladı

Peker’e sahte kimlik düzenleyen 10 polis tutuklandı Sedat Pekerin diploması sahte mi O zaman?

US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz’dan Kuzey Makedonya Emniyet Müdürü’ne Ziyaret

ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN 12 MART İSTİKLÂL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

Sedat Peker’e sahte kimlik düzenleyen 10 polis tutuklandı Sedat Pekerin diploması sahte mi O zaman?

Çok sayıda çocuğun anneleri, SVO katılımcılarının aileleri, gaziler: Birleşik Rusya, 8 Mart’ta güzel cinsiyeti tebrik etti