Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ UN İZMİR’İN KURTULUŞU’NUN 99. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ UN İZMİR’İN KURTULUŞU’NUN 99. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI
09.09.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yürüksoy, Barış ve özgürlük insanlığa hâkim olsun.

İzmir’in kurtuluşu bir ulusun kurtuluşudur. İzmir’in kurtuluşu bir direnişin bir varoluşun sembolüdür. Zorluklar ve yokluklar içerisinde mazlum bir toplumun emperyalistlere karşı Zalimlere karşı aşk ile vatan sevgisi ile vermiş olduğu bir direniştir. 22 Ağustos’ta başlayan ve 9 Eylül ile sonlanan bu zafer Yüce Önder, eşsiz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün yuksek askeri dehası ile ortaya koyduğu kararı ile “Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir.” emri ile bu zafer kazanılmıştır. Bir Ordu ancak eşsiz bir komutan ve yüksek bir inançla, vatan sevgisi ile millet sevgisi ile bağımsızlık ve özgürlük aşkı ile zafere ulaşabilir muzaffer olur. Bu zafer her yönüyle bütün tarihlerde hak ettigi yerini almıştır. Dolayısıyla 9 Eylül Türkiye Cumhuriyeti’nin de varoluş günüdür. Bütün ülkemize bütün İzmir’e kutlu olsun.
Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hepimiz minnetle saygı ve hürmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun kabirleri Nur mekânları cennet olsun.

İyi ki onlar bu ülkenin varoluşu için bu şanlı direnişi gösterdiler. Bize düşen görev de şehit kanlarıyla bin bir zorluklara ic ve dış düşmanlarla mücadeleyle kazanılan bu kutsal vatanı korumak ve kollamak evlatlarımıza geleceğe şanla bırakmaktır. Her yönden bilim, sanat ve ekonomik yönden Medeni dünyada yerini almasını sağlamaktır. Bunun için birlik ve beraberlik ruhu içerisinde barış ve kardeşlik duygusuyla çalışıp birlikte yanyana olmalıyız. Mutlu bir toplum mutlu bir gelecek yaratmak hepimizin ortak görevidir.

Bu vesileyle tüm İzmirlilerin tüm Türkiye’nin 9 Eylül İzmir’in kurtuluş gününü canı gönülden kutlarım.

REKLAM ALANI