Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Mehmet Kuş Girmedik Ev Sıkmadık El Bırakmıyor

Başkan Mehmet Kuş Girmedik Ev Sıkmadık El Bırakmıyor
28.02.2024
A+
A-

Bülten No: 031 28 Şubat2024

Başkan Mehmet Kuş Girmedik Ev Sıkmadık El Bırakmıyor

Şanlıurfa merkezde AK Parti’ye rekor desteğin verildiği ilçe Eyyübiye’de, halkla buluşmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, büyük coşku ve heyecanla karşılanan ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf, sivil toplum kuruluşu, mahalle ziyaretleri ve seçim ofisinde Eyyübiyelilerle kucaklaşan Mehmet Kuş’un buluşmalarının her biri miting havasında gerçekleşiyor.

 

 

 

 

Dünkü esnaf ziyaretlerinin ardından Eyyübiye’de mahalle toplantıları gerçekleştiren Başkan Mehmet Kuş, Eyyüp Nebi Mahallesi’nde Mehmet Tellioğlu’nun ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle, meclis üyesi adayı Ömer Direk öncülüğünde Biniiz Aşireti’nin aile büyükleriyle ve Hasan Karakuş öncülüğünde Biniesat Aşireti mensuplarının hanelerine konuk oldu.

 

 

 

Ziyaretlerinde, belediye hizmetlerini ve projelerini paylaşan Başkan Mehmet Kuş, vatandaşların taleplerini de dinleyerek istişarelerde bulundu.

Gittiği her mahallede büyük coşkuyla karşılanan Başkan Kuş, ilçeye kazandırılan doğalgaz, yeni parklar, millet bahçesi, gençlik merkezi, spor tesisleri gibi hizmetleri anımsatarak, yeni bir Eyyübiye inşa etmeye başladıklarını ve bu yeni şehrin 250 bin yeni nüfusu barındıracağını söyledi.
Desteklerinden dolayı Eyyübiye’de yaşayan ailelere teşekkür eden Başkan Kuş, “Birlikte daha güçlü ve yaşanabilir bir Eyyübiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Delioğlu: Bunların amacı diğer tarafa seçim kazandırmak
Gün boyu devam eden temaslarının ardından akşam da Akçakale yolu üzerindeki Seçim İrtibat Ofisi’nde AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte binlerce vatandaşı ağırlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, burada da yoğun katılım sayesinde mitinge dönüşen sohbette vatandaşlara hitap etti.
Eyyübiye’de hayata geçirilen devasa projeleri anımsatan Başkan Kuş, ilçeye doğalgaz getirilmesi, sismik deprem izolatörlü 1000 konutun yapımına başlanması, eğitim, gençlik, spor, çevre, şehircilik ve istihdama verilen destekleri anımsatarak, yeni dönemde AK Parti’nin Eyyübiye’de yeniden rekor kıracağına emin olduklarını dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.

Mehmet Kuş’un seçim ofisinde mitinge dönüşen buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da açıklamalarıyla dikkat çekti. Listede yer almadığı halde, talepleri karşılanmadığı halde AK Parti davasına sahip çıkanlara teşekkür eden Delioğlu, “Bir siyasi hareketi güçlü kılan en önemli unsur budur” dedi.

Urfa’da seçim kazanma ihtimali olan iki parti olduğuna değinen Delioğlu, seçimlere yönelik tespitlerini şöyle dile getirdi: “Herkes şunu çok iyi bilsin ve iyi hesap etsin ki, Urfa’da seçim kazanma ihtimali olan iki parti var. Başka parti yok. Biraz hesap bilen herkes bunu çok iyi görür. Bir AK Parti var bir de bazı yerlerde kazanma ihtimali olan DEM Parti var. Sadece iki parti varken diğer partiler niye aday çıkardılar? Kendilerine bir şey verilmedi diye diğer partilere giden arkadaşlar niye gittiler? Buradan biraz oy alınca seçim kazanamayacakları açık. Buna rağmen neden böyle bir yola başvurdular? Bunun çok iyi anlaşılması lazım. Bu arkadaşların tek bir görevi var, geçmişte de buna benzer oyunlar yapıldı, buna benzer oyunlar Urfa için kuruldu. Ama Urfa bu oyunları gördü ve oyunları bozarak, elinin tersiyle söküp attı. Seçim kazanamayacaklarını bildikleri halde başka partilerden aday olanların tek bir görevi var. AK Parti’nin oyunu azaltarak, diğer tarafa kazandırmak. Tüm amaçları bu. Çünkü seçim kazanamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Daha önceleri de hem ulusal hem yerel anlamda bu tür bedbahtlar her zaman olmuştur. Ama Şanlıurfalı, Eyyübiyeli, Haliliyeli, Karaköprülü ve Şanlıurfa’nın en ücra köşesinde yer alan her vatandaşımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yerini almış ve heyecanla tüm zamanlarda Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. 31 Mart akşamı, Cumhurbaşkanımızın gözü kulağı Şanlıurfa’da olacaktır, geçmişte aldığı oyla rekor kıran Eyyübiye’de olacaktır” dedi.

AK Parti davasına ihanet edenlerin rezil rüsvay olduklarını anımsatan Delioğlu, “Bunlar, AK Parti’de durdukları için, Cumhurbaşkanımızın yanında oldukları için değerleri vardı. Ama şimdi ne Urfalı’nın, ne Türkiye’nin nezdinde zerre kadar değerleri yoktur” diye konuştu.

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/ge-WVBBiqqA
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-42w5BoqCtj

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

REKLAM ALANI