
Harran İlçesinde Kanaat önderi 1453 Kral Medya Yayın Grubu Karaköprü İlçe Temsilcisi Gazeteci İş İnsanı M. Türki Gündoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
İş İnsanı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Kadınların özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından, çok önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, çeşitli etkinliklerle kutluyoruz.
Milli Mücadele yıllarında bazen sırtında cephane taşıyan bazen ise en ön cephelerde savaşan Türk kadınına cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” diyerek dünyada birçok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını vermiştir. “Cennet anaların ayağı altındadır” diyen dinin mensubu olarak, kadınlarımızın önce ailede, sonra toplumda hayatın her alanında daha etkin rol alması, hak ettiği değeri görmesi ve yaşamımızda daha fazla söz sahibi olması için toplumun her ferdine görev düşmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Kadınının, dünya var oldukça toplumdaki hak ettiği saygın yerini her zaman koruyacağına olan inancımı belirterek, tüm kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN-KARAKÖPRÜ

Meeting with the Director General of the Finnish Meteorological Institute

Birleşik Rusya, emek alanındaki hakların korunması konularını ele alan bir haftalık vatandaş resepsiyonları düzenliyor

Alexander Kozlov: “Konut ve Kamu Hizmetleri Okulu” parti projesi, konut ve kamu hizmetleri sektöründe VARMSU ile iş birliğini genişletecek

MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN 12 MART İSTİKLÂL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 12 MART İSTİKLÂL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ MESAJI

Kuzey Makedonyo’da Sedat Peker’e sahte kimlik düzenleyen 10 polis tutuklandı