
Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Yepyeni umutlarla yeni bir yıla daha merhaba demenin heyecanı içindeyiz. Ne mutlu bizlere ki milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.
Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu yeni bir yıla girerken, millet olarak; birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz.
İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, İlimizi ve Ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2025 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.
Bu vesile, Değerli basın mensuplarımızın, Şehit yakınları ve Gazilerimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Tüm Hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya ve Rostelecom Zafer Diktesi için Hazırlık Kursunu Başlattı

«Молодая Гвардия Единой России» передала военным и врачам в новых регионах более 15 тонн гуманитарной помощи

MESSAGE FROM ASFA HOLDING CHAIRMAN OF THE BOARD OF DIRECTORS ASAF ATASOY ON THE APPROVAL OF THE MARCH 12 NATIONAL ANTHEM AND MEHMET AKIF ERSOY MEMORIAL DAY

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”, yeni bölgelerdeki askeri personele ve doktorlara 15 tondan fazla insani yardım ulaştırdı

Многодетные мамы, семьи участников СВО, ветераны: «Единая Россия» поздравила представительниц прекрасного пола с 8 Марта

Lale, hediyeler, sıcak sözler: Birleşik Rusya ve Genç Muhafız üyeleri kadınları 8 Mart’ta kutluyor